Lov aktiviteter

Lov aktiviteter

Sportlov

NFKF anordnar Sportlovsaktiviteter vecka 7. Under sportlovsveckan planerar vi att ha olika aktiviteter och alla är välkomna! Aktiviteterna kommer att sträcka sig från kreativa workshops, inomhusspel som brädspel som schack, kort, ludo, utkast, bordtennis, ayo och mer. Vi kommer också att anordna sportaktiviteter som fotboll, volleyboll och basket i sporthallarna. Det blir även skridskoåkning. En detaljerad aktivitetsplan kommer inom kort.

English

NFKF organizes Sportlov activities on week 7. During the sportlov week we plan to have different activities and everyone is welcome! The activities will range from creative workshops, indoor games such as board games like chess, cards, ludo, draft, table tennis, ayo and more. We will also organise sport activities like football, volleyball and basketball,in the sporthalls. There will also be ice skating. A detailed activity plan will be out shortly.